Medlemsformer

Samtliga avgifter är per månad, förutom stödmedlem som har en årskostnad

Aktiv A: Avgift 400 kr/månad. Gäller alla spelare from säsongen de fyller 21 år. En säsong pågår 1 juli till 30 juni. Du har rätt till en träningstimme per vecka och har full spelrätt i klubbens lag. Om du som vuxen inte kan spela bowling på grund av skada eller sjukdom under en period längre än en månad, betalar du 250 kr/månad under perioden du inte kan spela bowling. Intyg från läkare ska uppvisas för att få en reducerad avgift.

Aktiv B: Avgift 250 kr/månad. Gäller för spelare tom säsongen de fyller 20 år. En säsong pågår 1 juli till 30 juni. Du har rätt till en träningstimme per vecka och har full spelrätt i klubbens lag.

Aktiv C: Avgift 300 kr/månad. Gäller för spelare from säsongen de fyller 21 år. Du har full spelrätt i klubbens samtliga lag, men har ingen träningsplats. Om du vid något tillfälle tränar, betalar du kostnaden för en halv träningstimme per träningstillfälle.

Passiv med licens: Avgift 100 kr/månad. Du har rätt att träna om det finns plats över. Du betalar då en halv träningstimme per träningstillfälle. Du kan bli tillfrågad om att spela match när de aktiva inte räcker till, men har ingen spelrätt på match. Du får även spela KM och blir inbjuden till klubbens övriga evenemang.

Stödmedlem A: Avgift 200 kr/år. Du blir inbjuden till klubbevenemang, så som lotterifester och andra tillställningar.

Stödmedlem B: Avgift 100 kr/år. Du blir inbjuden till klubbevenemang, så som lotterifester och andra tillställningar. Åldergränserna är de samma som för Aktiv B

Prova-på-medlem: Under 3 månaders tid kan du prova på att spela bowling med oss för 250:-/månaden

Plusgiro: 43 45 35 - 1

Vårt bokföringsår är 1 maj – 30 april