Nyheter från SDF

Skånes BFs styrelse har beslutat att ställa in resterande seriespel för de distriktsserier som arrangeras av förbundet. Detta berör Sydskånska reservlagsserierna, Paraserierna och Göinge Pensionärsserier.

Skånes BF med RF-Sisu bjuder in till digitalt informationsmöte om ekonomiska stöd den 18/1 2021 kl. 19.00-20.00

God Jul och Gott Nytt År

(2020-12-23 08:35)
Kansliet är stängt mellan den 23 december och 3 januari. Åter måndag den 4 januari.

Svenska Bowlingförbundets styrelse har tagit beslutet att flytta fram seriespelet så det tidigast startar i februari.

Styrelsen tog i måndags beslutet att följa Svenska Bowlingförbundets beslut att flytta fram höstens kvarvarande seriespel i våra distriktsserier till våren.

Region Skåne införde igår hårdare restriktioner för minskad smittspridning. Idag har SvBF tagit beslutet att skjuta upp samtliga matcher i den Nationella seriens omgång 8 där lag från Skåne län deltar, såväl hemma- som bortamatcher.

Tio i topp

(2020-10-28 08:58)

Ansökningarna till Elitgruppen har nu gåtts igenom och det är dags att presentera spelarna.

Formocupen 2020 ställs in

(2020-10-19 16:25)
På grund av rådande situation med Covid-19 tvingas Bulltofta BK med sorg i hjärtat och efter moget övervägande, ställa in årets upplaga av Formocupen.

15 tränare från många olika delar av landet samlades förra veckoslutet i Karlskoga för att genomföra den första svenska level 2-utbildningen. Med i gruppen fanns 3 skåne-tränare: Leon Pedersen, Eva Andersson och Amanda Andersson.

Under den gångna helgen samlades representanter från distrikten för Svenska bowlingförbundets årsmöte 2020. Årsmötet avhölls detta år i Solna.

För några veckor sedan träffades tränarna i Skånes Bowlingförbunds Ungdomskommitté tillsammans med tränarna i Team Skåne för att utvärdera förra säsongen och planera framtiden.

Vi vill rikta ett stort grattis till Bulltofta BK. Vinnare av 30/30 fonden och 30 000 kr som ska stärka klubbkassan. Bulltofta bedriver god ungdomsverksamhet och värnar om en bra gemenskap.

Skånes bowlingförbund (vidare kallat Skånes BF) bjuder härmed in till Elitgruppen som fått ett nytt upplägg till säsongen 2020–2021!

Under torsdagens höll Skånes BF årsmöte med 15 föreningar representerade. Två nya styrelsemedlemmar valdes in, bland annat en ny ordförande.

Just nu har vi ingen träning
Vi följer FHMs rekommendationer

E-post: sbk.bowling@gmail.co...