Nyheter från SDF

Semesterstängt

(2021-07-08 08:06)
Kansliet håller stängt mellan den 9 juli och 8 augusti. Ha en skön sommar.

Team Sweden Youth Academy

(2021-06-17 11:24)
10 ungdomar från Skåne uttagna till landslagsförberedelser.

Skånes BF har en bowlingmatta. Mattan är sex meter lång och bred som en vanlig bowlingbana. Det finns tio käglor och ett klot med två olika storlekar på fingerhålen för att det ska passa de flesta.

Nu är det dags att ansöka om Lennarth Nordstens stipendie för unga ledare i Skåne

Till kommuner, föreningar, ledare och vårdnadshavare

Den första april kom regeringen med besked om ytterligare en miljard i stöd till idrotten. På grund av detta ändrar Riksidrottsförbundet datumen i ansökan om kompensationsstöd.

Beslut om avgifter

(2021-03-30 13:48)
Ändrade avgifter för säsongen 2021/2022

Nya klotregler

(2021-03-30 11:42)
De nya klotreglerna angående extra hål gäller från den 1 juli 2021

Söndagen den 11 april i Eslöv anordnar Svenska bowlingförbundet tillsammans med distriktet en "bowlingdag" där man kommer att träffa Joline Persson Planefors och Josefin Hermansson.

För många föreningar har det gångna året säkert varit en svår tid för föreningsgemenskapen. Uteblivna träningar, matcher och tävlingar har gjort att även bowlingens sociala aspekter har fått stå tillbaka.

Skånes BFs styrelse har beslutat att ställa in resterande seriespel för de distriktsserier som arrangeras av förbundet. Detta berör Sydskånska reservlagsserierna, Paraserierna och Göinge Pensionärsserier.

Skånes BF med RF-Sisu bjuder in till digitalt informationsmöte om ekonomiska stöd den 18/1 2021 kl. 19.00-20.00

God Jul och Gott Nytt År

(2020-12-23 08:35)
Kansliet är stängt mellan den 23 december och 3 januari. Åter måndag den 4 januari.

Svenska Bowlingförbundets styrelse har tagit beslutet att flytta fram seriespelet så det tidigast startar i februari.

Styrelsen tog i måndags beslutet att följa Svenska Bowlingförbundets beslut att flytta fram höstens kvarvarande seriespel i våra distriktsserier till våren.

Just nu har vi ingen träning
Vi följer FHMs rekommendationer

E-post: sbk.bowling@gmail.co...