Nyheter från SDF

Den första april kom regeringen med besked om ytterligare en miljard i stöd till idrotten. På grund av detta ändrar Riksidrottsförbundet datumen i ansökan om kompensationsstöd.

Beslut om avgifter

(2021-03-30 13:48)
Ändrade avgifter för säsongen 2021/2022

Nya klotregler

(2021-03-30 11:42)
De nya klotreglerna angående extra hål gäller från den 1 juli 2021

Söndagen den 11 april i Eslöv anordnar Svenska bowlingförbundet tillsammans med distriktet en "bowlingdag" där man kommer att träffa Joline Persson Planefors och Josefin Hermansson.

För många föreningar har det gångna året säkert varit en svår tid för föreningsgemenskapen. Uteblivna träningar, matcher och tävlingar har gjort att även bowlingens sociala aspekter har fått stå tillbaka.

Skånes BFs styrelse har beslutat att ställa in resterande seriespel för de distriktsserier som arrangeras av förbundet. Detta berör Sydskånska reservlagsserierna, Paraserierna och Göinge Pensionärsserier.

Skånes BF med RF-Sisu bjuder in till digitalt informationsmöte om ekonomiska stöd den 18/1 2021 kl. 19.00-20.00

God Jul och Gott Nytt År

(2020-12-23 08:35)
Kansliet är stängt mellan den 23 december och 3 januari. Åter måndag den 4 januari.

Svenska Bowlingförbundets styrelse har tagit beslutet att flytta fram seriespelet så det tidigast startar i februari.

Styrelsen tog i måndags beslutet att följa Svenska Bowlingförbundets beslut att flytta fram höstens kvarvarande seriespel i våra distriktsserier till våren.

Region Skåne införde igår hårdare restriktioner för minskad smittspridning. Idag har SvBF tagit beslutet att skjuta upp samtliga matcher i den Nationella seriens omgång 8 där lag från Skåne län deltar, såväl hemma- som bortamatcher.

Tio i topp

(2020-10-28 08:58)

Ansökningarna till Elitgruppen har nu gåtts igenom och det är dags att presentera spelarna.

Formocupen 2020 ställs in

(2020-10-19 16:25)
På grund av rådande situation med Covid-19 tvingas Bulltofta BK med sorg i hjärtat och efter moget övervägande, ställa in årets upplaga av Formocupen.

15 tränare från många olika delar av landet samlades förra veckoslutet i Karlskoga för att genomföra den första svenska level 2-utbildningen. Med i gruppen fanns 3 skåne-tränare: Leon Pedersen, Eva Andersson och Amanda Andersson.

Just nu har vi ingen träning
Vi följer FHMs rekommendationer

E-post: sbk.bowling@gmail.co...