Säsongen fick ett tråkigt slut

05 MAJ 2020 21:30
Säsongen fick ett snörpligt slut, damerna var på väg mot kval uppåt, herrarna var på väg neråt, men serien kunde inte färdigspelas och nu får vi ta nya tag till hösten.
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2020 21:30

Säsongen 2019-2020 slutade inte riktigt som vi tänkt oss, men det finns flera ljusglimtar att se tillbaka på. SBK-familjen blev större, vi blev fler medlemmar. Vi hade sportsliga framgångar på damsidan, herrlaget fick tuffa utmaningar som nykomlingar i division 2. Vi har fått in fler ungdomar, vi blev fler medlemmar, vi genomförde en bowlingskola. Vi arrangerade 2 träningsläger! Vi har haft flera medlemskvällar, vi har gått ut och ätit gott och skrattat tillsammans. Vi har blivit mer digitala och börjat använda oss av sociala medier. Vi fick en ny hemsida. Vi slog rekord i antal deltagande i vår mix-tävling, flera medlemmar slog nya Pb, vi åt segersemlor!
Vi fick nya sponsorer och nya tröjor! SBK fyllde 50 år!

Det viktigaste av allt är att vi har roligt tillsammans!
Nu ser vi fram emot en ny säsong 2020-2021

SBK önskar alla en trevlig sommar!
Vi alla längtar till säsongen drar igång igen!