C-laget på turné

01 MAR 2020 19:47
C-laget spelade borta under söndagen. Vi skickade en trupp till Lund och en till Lödde. Tyvärr slutade dagen med två förluster.
  • Uppdaterad: 01 MAR 2020 19:47

I Lund väntade möte med LuMa C. hemmalaget öppnade starkast och tog hem första serien med 4-1. Hannes vann vår poäng med en poängs marginal, Marlene var nära men förlorade med tre poäng. I den andra serien var resultatet detsamma. Hannes vann vår enda poäng, denna gång med större marginal. I den tredje serien vann Hannes sin tredje poäng och Ola sin första. Tyvärr blev det inte fler poäng och LuMa säkrade segern. Den sista serien vann hemmalaget med 4-1 och matchen med 15-5(2671-2325). Hannes blev bäst med 623.

Nästan samtidigt spelade vi i Lödde mot Team Extreme. Det började bra och vi var i ledningen med 4-1 efter första serien. Team Extreme spelade upp sig och tog hem andra serien med 3-2, Martina och Rickard vann våra poäng. Den tredje serien gick till hemmalaget med 4-0, Dan spelade oavgjort. Vi behövde minst fyra poäng i sista för seger, men fick nöja oss med två. Anton och Dan vann dem. Matchen slutade 11-8(2361-2165). Bäst i SBK blev Rickard och Martina på 547.

Nya tag nästa helg hemma mot Peter Pan

SBK önskar alla en trevlig sommar!
Vi alla längtar till säsongen drar igång igen!